تعمیرات تلفن همراه، امروزه یک نیاز اساسی برای کاربران بهحساب میآید. این نیاز خود به دودسته تقسیم میشود که شامل تعمیرات سختافزاری و تعمیرات نرمافزاری است. مقوله تعمیر گوشی یک موضوع بسیار گسترده است که در این مقاله، از سیر تا پیاز، بهصورت فوقالعاده جامع و کامل به آن میپردازیم. تنها کافی است یکبار با خواندن این مقاله، موضوع تعمیر گوشی را از صفر تا صد بیاموزید و دیگر نیازی به مقالات آموزشی نخواهید داشت.
عوامل مخرب در تلفن همراه :
آیا با مهمترین عواملی که سبب خرابشدن تلفنهای همراه ما میشوند، آشنایی دارید؟ از جمله این عوامل میتوان گفت:
بیاحتیاطی از مهمترین دلایل خرابشدن تلفنهای همراه است که موجب میشود تا گوشی شما در اثر یکلحظه غفلت از بین برود.
افتادن تلفن همراه، قراردادن جسم فلزی سخت در کنار گوشی، روی تلفن نشستن در حالتی که گوشی در جیب عقب قرار دارد، رفتوآمد در یک مکان شلوغ.
گردوغباری در جیب و یا محل نگهداری که بهتدریج باعث خرابشدن پورتهای تلفن همراه خواهد شد. قرارگرفتن در محیطهای پر از ضایعات و … که همه اینها منجر به تغذیه نامناسب گوشی میشود.
رطوبت بالا، آبخوردگی، افتادن و ماندن در آب، افتادن در مایعات، اسپری مایعات بهخصوص الکل روی تلفن هوشمند فعال، نفوذ مایع از پورتها و … همه عواملی است که سبب خرابشدن بورد الکترونیکی گوشی میشود.
بسته نشدن برنامهها و تجمع آنها در پسزمینه تلفن همراه، بارگیری و نصب برنامههای سنگین، عدم توجه به میزان قدرت ، بازیکردن بهصورت مداوم و کار کشیدن، عدم پرهیز از کارکردن گوشی در هنگام داغ شدن، عدم بهروزرسانی تلفن همراه و برنامههای آن، عدم پشتیبانی از قانون شارژ 20-80 به این مفهوم که همواره شارژ خود را در این محدوده قرار دهید.
عدم اتصال دقیق و صحیح پورتها و لوازم جانبی به آن، عدم دقت در جهت اتصال کابلها به سوکت شارژ که منجر به خرابی آن میشود، فشار و زور در هنگام واردکردن کابل در سوکت شارژ، عدم تطبیق نوع پورت گوشی با کابل خریداری شده و … .
بارگیری و نصب برنامههای بدافزار، نصب برنامه از مارکتهای ناشناخته، پر نگهداشتن حافظه داخلی، بیاعتنایی به هشدارهای گوشی موبایل.
پخش طولانی برنامهها و بازیها بهصورت HD، قراردادن تلفن همراه در معرض نور مستقیم خورشید، شارژ کردن گوشی در حالت داغ بودن آن.
تنظیم apn، عدم جاسازی صحیح سیمکارت و کارت حافظه.
فشاردادن بیش از حد دکمههای گوشی، استفاده از قطعات نامناسب برای فشردن کلید، انداختن تلفن همراه و برخورد با جسم سخت.
عدم نصب بهروزرسانیهای رسمی، استفاده از رامهای غیررسمی، فلش کردن و انجام روشهای تعمیر بهصورت غیرحرفهای و بدون آگاهی که میتواند باعث باریک شدن گوشی شما نیز بشود.
استفاده زیاد از فلش ، عدم تنظیمات صحیح خاموشکردن فلش، اینترنت زمانی که مقدار ظرفیت باتری به زیر 15 درصد میرود.
پروسه تعمیرات در سیب شرق چگونه است؟
زمانی که شما به سیب شرق مراجعه کرده و یا تلفن همراه خود را ارسال می کنید، با اعلام مشکل آن، نام شما در لیست تعمیرات گوشی ثبت می شود.
بعد از بررسی موبایل آسیب دیده توسط کارشناسان سیب شرق مدت زمان تعمیر، تاریخ دریافت موبایل و هزینه تعمیر آن به شما اعلام خواهد شد.
تعویض ال سی دی :
همیشه شکستن ال سی دی گوشی (تعویض ال سی دی گوشی سامسونگ) نمیتواند یک تعمیر هزینه بردار باشد و در برخی موارد ممکن است تعمیر گوشی هایی که ال سی دی آن ها میکشند با صرف هزینه باورنکردنی و ناچیزی قابل انجام باشد. اگر بعد از اینکه گوشی از دستتان افتاد و ال سی دی آن شکست، مشاهده کردید که همچنان صفحه نمایش دستگاه محتوای مورد نیاز را ارائه میکند و تاچ گوشی هم در حال کار کردن است، به احتمال خیلی زیاد نیازی به صرف هزینه گزاف برای تعویض ال سی دی گوشی (تعمیرات تلفن همراه) خود نخواهید داشت و مشکل با صرف هزینه ناچیز برطرف میشود.
تعویض ال سی دی موبایل – تاچ ال سی دی موبایل – تعویض lcd – تعویض ال سی دی با اصالت کالا – صفر تا صد تعویض تاچ و ال سی دی – تعویض ال سی دی مشهد
اجزا صفحه نمایش :
قبل
بعدی
گلس :
لایه اولیه در نمایشگر موبایل، گلس است. گلس یک لایه ضد خط و خش از جنس شیشه است که برای محافظت از نمایشگر، روی آن چسبانده می شود. دقت کنید که گلس ال سی دی موبایل، با آن گلسی که به صورت جداگانه خریداری کرده و روی نمایشگر نصب می کنید، متفاوت است. اگر گوشی شما ضربه خورد، نمایشگر شکست و تاچ کار کرد، یعنی گلس شکسته و خود ال سی دی سالم است.
دیجیتایزر یا تاچ گوشی :
یکی از بخش های مهم گوشی های هوشمند، دقیقا در زیر گلس تعبیه شده و با عنوان تاچ یا دیجیتایزر شناخته می شود. تاچ یک لایه شفاف، حساس به لمس و فشار است که ضمن شناسایی محل دقیق لمس، اطلاعات را به پردازنده منتقل می کند.
ال سی دی موبایل :
ال سی دی یا بک لایت، مهم ترین بخش نمایشگر است که زیر تاچ قرار گرفته است. به طور کلی صفحه نمایش گوشی های هوشمند، به دو قسمت کلی صفحه کریستال مایع و نور پس زمینه تقسیم بندی می شوند. لایه شیشه ای، محتوا را در صفحه نمایش پخش می کند و در بیشتر مدل ها، به تاچ متصل است. خرابی نمایشگر معمولا به نوعی است که قابل تعمیر نیست.
نور پس زمینه :
یکی دیگر از اجزای ال سی دی است که به صورت لایه ای متشکل از چندین چراغ تعبیه شده است. این لایه دقیقا در زیر ال سی دی گوشی قرار دارد و هیچ واسطه ای بین lcd و این لایه وجود ندارد.
تعویض باتری :
تعویض باتری گوشی موبایل – قیمت باتری گوشی ایفون سامسونگ شیائومی – هزینه تعویض باتری موبایل – تعویض باتری گوشی samsung – قیمت باتری اصلی گوشی – بهترین زمان برای تعویض باتری گوشی موبایل – تعویض باتری موبایل در مشهد
باتری های لیتیوم یونی به مرور زمان قدرت شارژدهی و ظرفیت خود را از دست میدهند و این موضوع امری اجتناب ناپذیر است، یعنی گوشی هوشمندی وجود ندارد که از این مسئله مستثنا باشد و تمام گوشی هایی که از باتری لیتیوم یونی بهرهمند هستند به مرور زمان با افت کیفیت عملکرد باتری مواجه خواهند شد.
با توجه به این خصوصیت پس از گذشت مدت زمان های خاص (عموما بعد از 1 الی 2 سال) تعمیرات تلفن همراه توان شارژدهی و ظرفیت باتری لیتیوم یونی گوشی به شدت افت میکند و این زمان است که کاربر از گوشی خود خسته شده و شروع به سرزنش کردن آن خواهد کرد! حال آنکه با توجه به توضیحات ما مشخص است که ضعف عملکرد باتری گوشی در آن زمان یک امر طبیعی بوده و ارتباطی با کیفیت ساخت آن گوشی ندارد.
زمان تعویض باتری آیفون یا گوشی اندرویدی :
بهترین زمان برای انجام این کار زمانی است که باتری گوشی شما زود به زود شارژ خالی میکند و احساس میکنید که خالی شدن شارژ گوشی بیش از اندازه سرعت بالایی پیدا کرده است.